En kropp i balanse…

Vi higer hele tiden etter det perfekte.. kanskje ikke i ordets rett forstand.. men vi vil alle ha det bra uten og å ha vondt noe sted i kroppen. Vi vil også kunne ha mulighet til å leve det livet vi ønsker.

Vi ønsker oss alle et liv hvor man ikke har vondter både her og der. Et liv hvor vi kan gjøre det vi ønsker uten å tenke på om vi får vondt dagen etterpå, eller om vi i det hele tatt klarer neste dag fordi vi brukte opp energien dagen i forveien.

Det er en årsak til at vi har vondter her og der… det er en årsak til at vi har lite energi… det er en årsak til det meste her i verden tenker jeg..

Årsaken til at akkurat du ikke har energi, og føler deg syk kan være mange. Hva som startet din sykdom kan også ha forskjellige årsaker, men hva tenker du om at du vil starte en reise mot bedre helse ved å følge noen av de rådene jeg kommer til å gi deg i denne bloggen?

Etterhvert kommer jeg også til å starte kurs for å gi mennesker den kunnskapen de trenger for å kunne ta ansvar for sin egen helse også.. men jeg vil gjerne dele med deg litt av hva du kan gjøre selv for at du skal få en bedre hverdag.

Dette skal ikke være vanskelig, det skal være overkommelig… og det skal handle om å få kroppen din i mere balanse både når det gjelder mineraler, hva du spiser. At vi er forskjellig skapt, og at en diett ikke fungerer for alle det være seg om du lever lavkarbo, keto, tradisjonskost eller carnivore.

Vi skal lære litt om mineralene i kroppen vår og se på hvordan en hårmineral analyse kan hjelpe deg et skritt videre til bedre helse. Vi skal se på blodprøver og hvordan disse kan påvirke kroppen din i både positiv og negativ retning. Vi skal også se litt på kosthold, og hvordan valgene du tar kan hjelpe deg til bedre helse.

Er du fast eller slow oxidizer?

Kjenner du noen som kan ha nytte av dette? Del gjerne med dine venner, og de som trenger det.

Følger du med, så blir kanskje dette ditt første skritt til bedre helse.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s