Mitt møte med det norske helsevesenet og psykisk helse

2021 har vært et rart år for meg, min nærmeste familie, og de som står meg nærmest.

Jeg har vært gjennom mye, lært mye, opplevd mye på godt og vondt, og jeg har opplevd hvor vanskelig det er å forholde seg til et helsevesen som ikke evner og forstå hva som skjer i en kropp når mineraler og vitaminer kommer ut av balanse slik at man blir syk.

I hele 2021 har jeg vært på ei reise… en indre reise, en reise i det og ta tøffe valg, og ei reise hvor man møter et helsevesen som ser på det å gå gjennom det man kaller en “Oppvåkning” fysisk og mentalt som en sykdom, og hvor man ikke ser etter underliggende årsaker til at man er havnet i den situasjon man er i.

I tiden fremover kommer jeg til å skrive om denne reisa jeg har vært på, mitt møte med det norske helsevesenet, og hvor dårlig man kan bli behandlet fordi man har et annet syn på ting enn det som er “normen” i Norge.

Jeg kommer til å skrive om:

 • Hvordan manglende blodprøver kan føre til at man kan få en sykdom som kan være potensielt farlig fordi leger nekter å ta livsnødvendige prøver for å avdekke en mineral eller vitamin ubalanse i kroppen.
 • Hvordan kostholdet på sykehus ikke er tilpasset den enkeltes behov, og hvor lite næring det er i den maten som serveres.
 • Behandlingstilbudet for psykisk helse, og hvor lite de ser psykiske problemer i sammenheng med mineral og vitamin balansen i kroppen.
 • Manglende behandlingstilbud ved lengre opphold på sykehus.
 • At det er lettere å tilby en pasient medisiner enn å se på underliggende årsak til sykdom.
 • Hvordan leger kan benytte seg av loven og bruke tvang uavhengig av om de er behandlende lege eller ikke fordi de ser på deg som psykisk syk.

Alt jeg kommer til å skrive om er det jeg selv har opplevd siden 11. september i 2020 hvor jeg opplevde å få en lever infeksjon fordi leveren min ikke taklet alt jernet, toksiner og ubundet kobber som ble mobilisert fra lagring.

Hvor giftig blodet vårt kan bli grunnet:

 • Operasjoner
 • Keisersnitt
 • Stress
 • Etc.

Hvordan det man kaller en “Oppvåkning” har sammenheng med hvordan energiene i kroppen vår fungerer er noe jeg har opplevd på nært hold i dobbel forstand…

2 thoughts on “Mitt møte med det norske helsevesenet og psykisk helse

 1. Desværre må man tage ansvar for ALT, hvis man vil være sund og rask.

  Glæder mig til at høre mere om din “opvågning” ❤

  Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s