Coffee Enema som en naturlig helbredelse mot sykdom…

Etter 4 år i mineral balansens verden tenkte jeg at jeg skulle bruke noen blogg innlegg på å dele min erfaring ved bruk av Coffee enema og Vann enema etter å ha brukt det selv i 1,5 år.

Det er delte meninger om bruken av denne gamle måten å helbrede seg selv på.

Coffee Enema ble opprinnelig introdusert som en del av Gerson Therapy, som ble utviklet av Dr. Max Gerson på 1930-tallet for behandling av degenerative sykdommer som hudtuberkolose, diabetes og ikke minst kreft.

Det diskuteres hva som er fordelen med denne måten å helbrede seg selv på og fokuset i denne typen å helbrede seg på er å få leveren til å øke filtreringen slik at jern, ubundet kobber, hormoner og andre toksiner filtreres ut av kroppen istedenfor at det reabsorberes i blodet.

Nå er det jo slik at leveren filtrerer blodet vårt og det er noe de fleste vet. Fungerer ikke leveren som den skal vil ikke det som skal ut av kroppen forsvinne i avføringen.

De fleste av oss spiser ikke sunt hele tiden og mat kan også feste seg i tykktarmen og bli liggende der lenge om det ikke forsvinner i avføringen. Dette gjør at mat og lignende kan bli liggende og skape bakterier, patogener og sopp etc. Tykktarmen er ca 1,5 meter lang og 7-8 cm i diameter. Den deles i tre deler:

 • Blindtarmen
 • Tykktarmen
 • Endetarmen

Blintarmen begynner nederst til høyre i bukhulen som en blindesekk. Når mat akkumuleres i denne tarmen så kan man oppleve symptomer som:

 • Hjernetåke
 • Hodepine
 • Kviser
 • Forstoppelse
 • Diare
 • Kroppsmerter

Tykktarmen er cirka 1,5 meter lang og 7–8 centimeter i diameter. Den deles i tre deler: blindtarmen (coecum), den egentlige tykktarmen (colon) og endetarmen (rectum).

Hva er en Coffee Enema?

En Coffee Enema er en type kolonrens ved hjelp av væske som tilføres tykktarmen via endetarmen.

Denne prosedyren renser og stimulerer den nedre tykktarmen til å frigjøre trygt og naturlig toksiner uten bruk av kjemikalier eller medikamenter.

En Coffee Enema detoxer ikke bare tykktarmen, men også leveren. Den øker også antioksidant nivåene og spesielt antioksdanten Glutatione som også finnes i leveren.

Hvordan virker det?

Når Coffee Enema brukes går koffeinen fra kaffen direkte til leveren hvor det blir et kraftig avgiftningsmiddel. Det stimulerer leveren til å generere mer galle og leder gallen til tynntarmen for eliminering. Dette frigjør leveren til å prosessere flere innkommende giftige materialer som har bygget seg opp i organer, vev og blodomløp. En Coffee Enema fremskynder avgiftningsprosessen og minimerer etterslepet av stoffer som ennå ikke er avgiftet.

Hva med galle?

Kaffeklyster bidrar til å hemme resorpsjonen av galle og giftstoffene i den. Kroppen resirkulerer galle opptil 10 ganger for å spare på ressursene. Via galleblæren transporterer gallen giftstoffer fra leveren. Og siden galle gjenbrukes, blir en betydelig prosentandel av giftstoffene reabsorbert sammen med den.

Imidlertid aktiverer og intensiverer Coffee Enema visse enzymsystemer som sikrer at rundt 98% av giftstoffene i frigjort galle vil bli trygt ført ut av kroppen din. I tillegg forhindrer det leveren i å reabsorbere giftig galle gjennom tarmens permeable vegger. Som et resultat er det den mest effektive måten å bruke leverens og tynntarmens naturlige enzymmekanismer for å avgifte blodet.

Hva er forskjellen mellom en Coffee Enema og det å drikke kaffe?

Når kaffe introduseres i tykktarmen, absorberes den direkte i leveren gjennom tykktarmsveggen. Kaffe har en spesiell preferanse for leveren, og å transportere den fra tykktarmen til leveren er noe annerledes enn å konsumere den. Når kaffe inntas oralt, fordøyes den for det meste av magesyrer, og ødelegger de fleste av dens urtemedisinske egenskaper.

Fordeler med Coffee Enema

Coffee Enema har en lang rekke fordeler, inkludert:

 • Renser tykktarmen og hjelper til med å forbedre tykktarmens muskelfunksjon.
 • Eliminerer parasitter: den skyller ut gammelt rusk og insekter fra tykktarmen.
 • Øker glutation S-transferase (GST) i leveren (aka master detoxifier) ​​med 700%. Dette enzymet binder seg til giftstoffer og deretter skylles giftstoffene ut gjennom tykktarmen.
 • Øker energi: Å la kaffen absorberes i blodet stimulerer galleblæren til å skylle ut giftstoffer.
 • Forbedrer fordøyelsen: Avgiftning av leveren kan hjelpe med gass, oppblåsthet og fordøyelsesproblemer fordi leveren og galleblæren også er viktige deler av fordøyelsesprosessen.
 • Øk gallestrømmen: Kaffe kan øke gallestrømmen, noe som er nødvendig for fettfordøyelsen og senking av skadelige bakterier.
 • Mental klarhet og humør: Et kaffeklyster øker avgiftningen som fremskynder produksjon av røde blodlegemer. Røde blodlegemer frakter oksygen rundt i kroppen, så økt oksygen medfører at hjernen får mere oksygen og Farvel hjernetåke!
 • Senker kroppens kjemiske belastning: hevelse eller betennelse, hodepine, leddsmerter, sykdom. Sykdom er alle vanlige symptomer på en “giftig kropp”.
 • Migrene/hodepine: Vanligvis et symptom på sammentrekte blodårer. Kaffe hjelper til med utvidelse av blodårene samtidig som den eliminerer giftige giftstoffer som kan være roten til betennelsen eller hodepine.
 • Forebygger og helbreder kronisk sykdom: Mange sykdommer oppstår når kroppen prøver å håndtere for mange forurensninger. Regelmessig avgiftning av leveren forbedrer kroppens funksjon, slik at den kan beskytte eller hjelpe kroppen med å komme seg etter sykdom.
 • Renser huden: Fordi et kaffeklyster renser blodet, er flere næringsstoffer tilgjengelig for å gi næring til huden din.
 • Toner tykktarmsveggen: Teofyllinen i kaffe absorberes gjennom tykktarmsveggen som utvider blodårene og øker blodtilførselen til tykktarmen. Økt blodtilførsel forbedrer tykktarmens muskeltonus og helse. Giftstoffer som satt fast på tykktarmsveggen blir nå spylt ut slik at tykktarmen har en sjanse til å jobbe fri for giftig “slam”.

Dette er det første innlegget av flere jeg vil dele om Enema og erfaringen min med det er stort sett utelukkende positive bortsett i fra “noen ulykker” med litt ekstra vask. 🙂

Ønsker du å bli medlem å lære litt mere om denne behandlingsformen kan dette være en bra gruppe å starte.

Coffee Enema Support Norge:

https://www.facebook.com/groups/2589117144727093

Vil du lese litt mere om denne typen terapi, kan du følge denne linken:

https://gerson.org/

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s