Fryser du mye?

Veldig mange fryser mye.. Årsaken til at man fryser kan være mange, Gjennom denne blogg posten vil jeg dele noen av mine erfaringer og tanker til at mange opplever å fryse mye..

Det meste handler om sirkulasjon i kroppen og hvordan noen mineraler kan blokkere energi som skal sørge for at vi har en kropp som holder oss varme og ha normal kroppstemperatur.

I fjor sommer var jeg iskald hele sommeren. Jeg hadde alltid på meg sokker, bukse og genser for uansett om det var 10 eller 25 varmegrader, så var jeg iskald fordi kroppen min ikke klarte å sirkulere mineraler til organer i kroppen som er viktig for regulering av varme og kulde.

Binyrene mine er slitne fordi jeg har vært gjennom det jeg har vært gjennom, og leveren min har ikke fungert som den skal fordi kobber og jernmetabolismen min er ute av balanse.

Både kobber og jern har evnen til å blokkere sirkulasjon, energi og vibrasjon og når en kropp blir veldig ute av balanse, så føles det som om kroppen klapper sammen fordi leveren ikke klarer å sirkulere mineraler og vitaminer som den skal grunnet blokkeringer i det største organet vi har i kroppen…LEVEREN.

Slutter leveren å filtrere så klarer den heller ikke generere energi til vitale organer som binyrene, nyrene, hjertet etc. Blod som kommer fra fordøyelsesorganene strømmer gjennom portvenen til leveren, og sirkulerer næringsstoffer, medisiner og også giftige stoffer. Når de når leveren, blir disse stoffene behandlet, lagret, endret, avgiftet og sendt tilbake til blodet eller frigjort i tarmen for å bli eliminert.

Er portal venen tett eller det er for mye fett i leveren vil også Vena Cava Inferior og Superior ikke klare å levere essensielle Mineraler og vitaminer til organene som blant annet binyrene og nyrene.

Som de fleste vet har jeg en kobberforgiftning, og det er denne kobberforgiftningen som har ført til at jeg har vært konstant kald og ikke hatt energi det siste året.

Det jeg opplever nå er at varmen er iferd med å strømme i hele kroppen min, og jeg opplever dette spesielt når jeg tar en Salt Enema eller Coffee Enema fordi sirkulasjon i kroppen øker VELDIG mye fordi avføring sørger for at spesielt ubundet kobber blir filtrert ut av kroppen som blokkerer veldig mye sirkulasjon i kroppen.

Jeg opplever også at binyrene og nyrene er med å regulere varme og kulde. Må jeg tisse så blir jeg veldig ofte varm, og slik jeg opplever det er det fordi urinelæren vil åpne seg og slippe ut urin som jeg holder på slik et det blir en stress respons fordi man holder urin inne i urinblæren.

Jeg opplever også at salt hjelper mot hetetokter og normaliserer kroppstemperaturen, og at dette er fordi binyrene mangler mineraler for å regulere kroppstemperatur slik at det blir mindre stress.

Det blir mange aha opplevelser, men jeg ville ikke vært de foruten heller fordi det har lært meg å se hele menneske, og ikke bare se meg blindt på blodprøver, Hårmineral analyser og andre slags tester som kun forteller halve sannheten og ikke det en gang.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s