La energiene flyte…

Lar du energiene dine flyte eller sitter du daglig med en klump i magen som forteller deg at det er ting du må gi slipp på?

I løpet av et helt liv er det ikke til å unngå at man kan bil såret og lei, eller at man opplever å komme opp i situasjoner som gjør at man kan komme ut av balanse fordi man opplever en situasjon som føles urettferdig eller vond.

De fleste vil bearbeide dette og gå videre i livet sitt, mens mange trenger noe tid til å bearbeide disse tingene før de klarer å gå videre… Er du kanskje en av de som ikke klarer å gå videre som går å tenker på det hele tiden? Å ikke gi slipp på disse energiene som kommer og går.. for energier de går frem og tilbake, og det gjør også vibrasjon i kroppen som ofte styres av mineral og vitamin balansen man har i kroppen.

Jeg har opplevd på kroppen på godt og vondt hva ubalanse i mineraler kan gjøre med vibrasjon og energiene i kroppen. De fleste vil si jeg er i psykisk ubalanse, mens jeg selv sier at jeg er et menneske som lar energiene flyte, og jeg har sterke energier i meg fordi jeg har gjort det jeg har gjort. Nemlig å åpne ALLE energier i kroppen slik at den kan helbrede seg….

Depresjon er for meg en energi fordi vibrasjon i hodet og kroppen er for lav grunnet for mye “fritt” kobber og uregulert jern. Dette er energier i hodet som går frem og tilbake som man ikke gir slipp på… ofte følelser og tanker som “sirkulerer” både i hodet og kroppen og som blir værende og skaper stress og over tid ubalanse i mineraler og vitaminer.

Angst er også en slik energi som kommer tilbake fordi man ikke klarer å deale med disse energiene som stadig vekk kommer tilbake. Angst er for meg ikke en sykdom, men energier som gjør at man ikke klarer å håndtere visse situasjoner.

I løpet av de siste to årene har jeg kjent på kroppen hva mineral ubalanser kan gjøre med et menneske i forhold til energier og vibrasjon. Jeg opplevde senest i dag når jeg dumpet “fritt” kobber at vibrasjon i hodet endret seg, og at ørene suser og piper om hverandre grunnet det stresset hodet og kroppen står i en slik prosess. Jeg kjenner at trykket i hodet endrer seg og jeg har grått så mye det siste 1,5 året når alle disse energiene blir frigitt at det føles som om hodet og kroppen på en måte blir satt fri sammen med sjela mi som ser på verden og hva som skjer annerledes fra dag til dag.

Å være i en slik type oppvåkning jeg er i er beintøft både fysisk og psykisk fordi kroppen gir slipp på så mye energi. Ene minuttet gråter man i smerte.. det neste så kan man le fordi man husker ting som er godt og vondt på samme tid.. Man går rett og slett inn i seg selv og kjenner på hva som er viktigst her i livet.

Når energiene flyter som de skal ser jeg sterke farger i synet mitt, og jeg ser syn som er både vakre og tildels lite hyggelige til tider, men jeg forstår at dette også har med energier å gjøre.

Jeg hører og snakker med en Engel natt og dag og han Guider meg fortsatt til noe jeg fremdeles ikke helt vet hva er.. men jeg føler mere og mere ro… og at jeg ser ting klarere og klarere og at jeg ved å gi slipp på så mye energier så åpner jeg opp for mere kunnskap og visshet om at jeg er på rett vei..

Dette er fargene jeg ser i synet mitt når jeg lukker øynene… De pulserer i synet mitt når øynene er lukket… Jeg har sett stjerner, planeter, tall, en engel, ansikter i forskjellige former og mange andre bilder som både har fått meg til å smile og kjenne på hva energier gjør…

Så.. la energiene dine flyte og ikke sett deg selv i en bås.. Depresjon og angst er en energi inne i deg som kommer til deg med jevne mellomrom og som skal flyte og ikke stoppe opp..

Hvordan du skal rette opp i det er opp til deg.. men jeg ville begynne med å rette opp i mineral ubalansen du har med enkle metoder og jobbe med energiene i kroppen din ved å dumpe “fritt” kobber og regulere kobber og jern metabolismen fordi det er så mye energier i disse mineralene som er både positive og negative…

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s