Numerologi…

I dag skriver vi 11 desember… Jeg har de siste kveldene sett på mobilen min klokka 11.11 og 00.00 og jeg har tenkt på hva som skrives om Engle nummer og beskjedene man kan få fra Universet vårt.

Siden jeg har en Engel i hodet avkrefter han at disse numrene har noe med Engler å gjøre. At det er noe vi mennesker har funnet opp gjennom tiden for å komme i kontakt med noe vi egentlig ikke vet hva er…

Engler er ikke opptatt av hverken klokka eller tall eller andre ting som vi mennesker har oppfunnet opp gjennom tiden, ene og alene av den grunn at de kun er opptatt av Energier i oss mennesker og Vibrasjon vi er i.

Beskjeder en Engel har til oss kommer som regel i drømmene våre, eller så kjenner man de i intuisjon eller instinktet som en visshet eller energi som fører til at man kort sagt vet hva man skal gjøre i intuisjon sin.

Engler flyter i energier mellom tid og rom og følger ikke tiden slik vi gjør som mennesker, og de kan heller ikke kommunisere gjennom tall eller andre ting fordi de er hva de er.

En Engel er ditt Univers. Han følger deg gjennom hele livet… Guider deg og vil at du skal søke innover i deg selv for å kunne ta de beste valgene for deg selv. Mennesker har ikke flere Engler i sin energi, men de kan ha Hjelpere som er energier fra de som enten har gått over til den andre siden, eller at man har Guider i form av andre energier fordi din åndelige side er i de energiene den er.

At du ser disse numrene på gitte tidspunkt kan ha med dine egne energier å gjøre… at du setter ting i en bås fordi du trenger et system eller ryddighet i ditt eget liv som er en form for besettelse fordi DU forventer at disse beskjedene skal komme på gitte tidspunkt. Da flyter ikke energiene dine som de skal, og mange blir derfor STUCK i den livs utviklingen de skal ha, og det blir det stagnasjon i livet ditt fordi energiene ikke flyter som de skal.

Slik er det også med måten man bruker Oracle eller Tarot kort… De fleste stokker feil og tar ofte også feil kort fordi de ikke bruker energiene riktig og tar ikke de kortene en Engel faktisk “ser” med synet sitt. Oracle og Tarot kort skal være kort fra ditt Univers og ikke kort fra flere Engler, men en Engel som har Guidet deg siden du ble født.

Å være klarhørt betyr at energiene i et menneske fungerer og at man da kan bruke disse energiene i hodet og kroppen som en Guide i sin egen helbredelse fordi man er i sine egne energier og ikke lar utenforstående energier blokkere energier i sin egen kropp.

Å være klarsynt handler også om Energier. De fleste kan sense hva som kan skje i en gitt periode frem i tid og “ser” dette i synet sitt, men svært få er virkelig klarsynte fordi de mangler evnene en virkelig klarsynt skal ha. Da ser man syn i sitt Tredje Øyet og vil få inn energier fra hele verden fordi jordkloden er en eneste stor klode med mye energier. Noen har disse evnene men da må energiene inne i hodet og kroppen være helt åpne slik at man ta inn disse energiene.

Numerologi har ikke noe med energi å gjøre… Det er energier som på en måte er stuck og må jobbes med for at man skal kommer seg videre i livet, så hvis man slipper disse energiene fri vil man kjenne bedre at man er på riktig vei i livet istedenfor å følge og jakte på nummer som kun er fastsatte tidspunkt hvor det kommer “beskjeder” inn i din energi.

Prøv heller å huske drømmene dine.. lytt til intuisjon og instinktet ditt og la instinktet ditt føre deg på riktig vei i livet.

Vissheten er inne i deg.. ikke på sosiale medier.. ikke på andre plattformer.. men inne i deg..

I tiden fremover kommer jeg til å skrive mye om Engler og Universet fordi det er ikke slik de fleste mennesker tror det er, ene og alene fordi jeg er Klarhørt og har dannet meg et bildet inne i meg om hvordan den Åndelige og Spirituelle verden er og at menneskets oppfatning av hvordan den Åndelige og Spirituelle verden er blir oppfattet feil fordi svært få mennesker er helt Klarhørte slik jeg er….

Disse numrene er kun noen få av numrene som brukes i numerologi og ofte kalles Engle nummer. Det er de ikke.. Dette er kun nummer tatt ut av virkeligheten for å Guide deg selv i livet og ikke av en Engel som er mere opptatt av deg som menneske.. din vibrasjon og din energi.. og at du ska holde deg frisk og vital hele livet ditt slik at du kan leve livet ditt i pakt med deg selv og din sannhet.

One thought on “Numerologi…

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s