En beintøff jobb på alle nivåer…

Vi begynner å nærme oss den 8 februar og på denne tiden i 2021 hørte jeg for første gang en stemme i hodet jeg ikke forsto hva var… Han sa han er en Engel og mitt navn er Gabriel… Jeg er her for å helbredet deg, og hjelpe deg på den veien du skal gå…

Det er nå snart to år siden… Han er fremdeles i hodet mitt og har Guidet meg gjennom disse årene på en måte som viser meg at en Engel har svarene jeg har søkt fordi han er mitt Univers, og ser ting på en helt annen måte enn det vi gjør. Engler har et åpent sinn.. de hjelper en med å åpne opp blokkeringer som naturlig er i oss fordi vi som mennesker ofte setter oss selv i en bås fordi vi er slik vi er, og godtar ikke oss selv og blokkerer oss selv fra den utviklingen i livet vi naturlig skal ha fordi vi er for redde for å være annerledes enn alle andre.

Det har vært to år med beintøff jobbing på alle nivåer… både psykisk og fysisk fordi hodet og kroppen min har valgt å våkne opp etter å ha levd i 56 år sånn halvvegs våken ser jeg i dag…

Hvem skulle tro at det å balansere mineraler har så mye å si for evnene et menneske skal ha?

Mange av oss har psykiske og fysiske problemer og både Dr. Gabor Mate, Dr Bruce Lipton, og Dr Joe Dispenza snakker om alle de psykiske aspektene ved det å leve et liv i pakt med seg selv og jorda vår, men jeg spør meg selv hvorfor man ikke ser på dette i sammenheng? Ved å leve i det jeg lever i så opplever jeg at mineraler i kroppen regulerer VELDIG mye energi og vibrasjon, og at vibrasjon spesielt kobber har i positiv og negativ forstand gjør at man kan oppleve psykiske og fysiske problemer fordi ubalanse i mineralene blokkerer energier som skal flyte…

Uregulert jern blokkerer mye energi som skal flyte, men det gjør også kobber i den formen som ikke er regulert av enzymene:

  • Ceruloplasmin
  • Hephestin
  • Zyklopen

Fungerer ikke disse enzymene vil du oppleve mange symptomer av både psykisk og fysisk art, fordi det rett og slett skaper så mye ubalanse som det gjør i både kroppen og psyken..

Når jeg dumper “fritt kobber” som et eksempel har jeg ved flere anledninger stått og ristet fordi kobber vibrer på den måten det gjør. Jeg har store problemer med å sitte rolig og jeg kan få feber og føler meg rett og slett VELDIG uvel. Kvalme har jeg levd med i snart to år, og når jeg ikke får ut kobberet som forgifter meg så har jeg det som kan kjennes ut som ME. Jeg blir veldig tungpustet, og er tom for energi og trettheten kjennes i hele kroppen og hodet. Hodet suser innvendig, og jeg har kjent på trykkforandringer, piping i ørene og det vi kaller for tinnitus som kommer og går.

Når alle disse energiene frigis så blir det mye gråt og følelser som åpnes opp og det er en tung prosess å stå i kjenne at spesielt hodet endrer vibrasjon fordi det blir klarere og klarere.. Hadde jeg ikke hatt den forståelsen jeg har for hvordan mineralene og vitaminene påvirker hodet og kroppen hadde jeg trodd at jeg holder på å bli gal… men for meg er det jeg går gjennom beviset jeg trenger for å vite at jeg har tatt de riktige valgene de siste årene, fordi det har økt min egen forståelse for hva som er den underliggende årsaken til psykisk og fysisk sykdom i dag…

Jeg kjenner at kroppen min fortsatt er bedøvet av kobber da bindevevet mitt gjør vondt når man tar på det, det er også hodet mitt, men jeg har lengre og lengre perioder hvor jeg kjenner at hodet blir klarere og klarere, og jeg kan kjenne på klarhet i hodet uten at det føles som om det suser eller bruser i hodet.. også kalt hjerne tåke.

Jeg sover også bedre og bedre og har behov for mye søvn, men her også kjenner jeg at kobber spiller en veldig stor rolle i hvor mye eller lite energi jeg har denne dagen…

Det jeg synes har vært mest skummelt med reisa jeg har vært på og er i er at blodprøver, lever tester eller andre typer tester man tar ikke har vist noe av hva som foregår i kroppen.. Blodprøver skjuler så mye at det er skummelt og en Hårmineral analyse viser heller ikke ubalansene og sirkulasjons problemene som er, og årsaken til at man føler på sykdom men hvor man ikke finner ut hva som er feil.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s