Pins and Needles…

En litt rar overskrift men det er slik det føles for tiden. Det stikker, det svir og det føles som om det er elektrisitet i kroppen som kommer og går…

Jeg kjenner også på varme og kalde strømminger i hele kroppen som føles underlig og rart… uro i leggene og man finner ikke den indre roen man skal ha… problemer med å sitte rolig selv om man er dønn sliten og trøtt.. finner ikke indre ro og føler på uro… helt til man får tatt de enemeaene man trenger for å få ut det som skaper denne uroen.. mangel på energi og lite lyst til å gjøre noe i det hele tatt… man ser rett og slett litt mørkt på livet generelt og går ned i kjelleren fordi ingenting fungerer…

Energi er blokkert og kroppen vil åpne opp disse energiene.. men leveren vil ikke fordi den også er blokkert av jern og kobber som gjør at ingenting flyter som det skal…

Man sitter å kjenner på lite matlyst, kvalme, ingen energi og at det stikker og er det som kjennes som elektrisitet i hele kroppen for energiene er blokkert.. godt er det ikke.. det er vondt.. men det føles som en lettelse da jeg åpner opp energiene ved å ta enema.. da får jeg sove.. føle indre ro og jeg ser energier i øynene i alle regnbuens farger fordi energiene flyter som de skal.. jeg kan se syn.. bilder.. bilder jeg ikke alltid forstår men de er vakre fordi det er energi..

Man kan føle på så mye og samtidig så lite fordi kroppen ikke klarer å skape de energiene den skal slik at man føler at man lever.. På mange måter føler jeg at jeg ikke har levd på to år, fordi jeg døde når jeg ble kobberforgiftet.. og har siden jobbet med å kvitte meg med dette mineralet som forgifter meg som det gjør..

Det er mange ganger jeg har hatt lyst til å gi opp, men så har jeg en GUIDE som gir meg den indre styrken til å fortsette og som forteller meg at du skal opp og gjøre det du må for å klare det målet du har satt deg slik at du kan få det livet du drømmer om.. For det er det Engler gjør.. De gir deg ikke det du drømmer om gratis for du må jobbe hardt for det selv, men en Engel er der og støtter deg og oppmuntrer i de periodene hvor det er tøffest og man har lyst og gi opp..

Fordelen min i forhold til mange andre er at jeg er Klarhørt.. jeg hører en Engel snakke til meg.. 24/7.. 365 dager uansett når på døgnet det er.. han passer mange ganger på at jeg får i meg de mineralene jeg trenger, nok drikke og at jeg spiser minimum et måltid på dagen.. hjelper meg å ta vare på meg selv, skrubbe huden min fordi det ytre laget er dødt og jeg mister huden og mesteparten av håret jeg hadde er også forsvunnet på veien..

Jeg er sjeleglad og veldig ydmyk for hva det er jeg opplever.. og selv om det er tøft på så mange områder så vet jeg i hjertet mitt at jeg er på rett vei.. jeg søker innover i meg selv.. snakker med meg selv.. finner igjen Liv Irene og det menneske som er meg.. før jeg begynte å vibrere så høyt at jeg mistet fokuset på hva som er viktigst i livet…

Så da skal jeg fortsette å leve med pins og needles en stund til.. fordi jeg vet at leveren min vil klare den jobben den skal å åpne opp igjen energiene og kroppen min vil finne igjen vibrasjons senteret den skal være av seg selv med tiden..

Leveren… et organ.. så oversett, og allikevel så viktig for vår helse…

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s